HTML

re-flex

Refexiók a környező világban nyitott szemmel látott, tapasztalt dolgokhoz, eseményekhez, lehetőleg nem szokványos szemlélettel, várva az esetleges olvasók véleményét.

Címkék

Friss topikok

Beköszöntő

2011.02.13. 13:40 :: zöldmalac

Nehezen, sok rábeszélésre kezdtem a blogolásba. Talán majd megtalálom a "hangomat". Eddig éppen elég volt az eddigi kommunikáciős lehetőségem. Visszahúzódozásom mutatja, hogy sem az iwiw-en, sem a facebookon nem vagyok aktív. Félek minden olyan megnyilvánulástól, ami miatt bárki "megorrolhat". Persze, ebből következik, számomra nem sok közölnivaló marad.  Következő alkalommal féltehetőleg korábbi szövegeimből fogok válogatást bemásolni. Amúgysem izgalmas, mert - remélhetőleg - úgysem olvassa senki. Na, ennyi elég is mára "oszt' jóccakát"!

Szólj hozzá!

Címkék: beköszöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://re-flex.blog.hu/api/trackback/id/tr762657914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása